Detachering

Onze managers ondersteunen of geven leiding aan complexe veranderingen binnen organisaties. We hebben ervaring in verschillende sectoren, zoals bouw, infrastructuur maar ook binnen kennisinstellingen. We hebben gewerkt voor grote ondernemingen maar zijn ook actief in het MKB. Onze aanpak is ondernemend, resultaatgericht en vooral opbouwend.Hierbij stellen we u voor aan een van onze krachten:


Dr. ing. Teun van Herpen
Ervaren bioloog in de Biotechnologie en Biochemie

Teun heeft een praktische en academische opleiding gecombineerd. Na het doorlopen van praktisch gerichte MBO en HBO opleidingen is hij academisch gepromoveerd aan de Universiteit van Wageningen.

De uitstekende match voor het verduurzamen van uw bedrijf

Met ervaring in het leiden en uitvoeren van complexe nationale en internationale projecten weet Teun onverwachte extra’s uit een project verkregen. Met zijn durf, creativiteit en integriteit is hij de match voor het verduurzamen van uw bedrijf. Teun is op de hoogte van de meest recente ontwikkelen op zowel universitair als op bedrijf/industrieel nivo en weet hiermee de balans te vinden tussen innovativiteit en toepasbaarheid. Samen met strategische partners wordt uw duurzame droom gerealiseerd met een economisch gezond bedrijfsproces.

email
© 2010 Geurtz Group BV