Projectmanagement

Onze managers maken uw project tot een succes. We hebben een pragmatische stijl van leidinggeven, natuurlijk gericht op resultaat, kosten en tevreden klanten. Onze ruime ervaring is divers: van de implementatie en bouw van een compleet biogasnetwerk, het leiden van R&D projecten tot aan de organisatie van internationale conferenties. Onze klantenkring is minstens net zo divers. We hebben projecten gedaan voor het MKB, grote kennisinstellingen een ook grote multinationals.
Een voorbeeld van een lopend project is het onderzoek naar de reductie van CO2 met behulp van algentechnologie.

In dit project onderzoeken wij het ontwikkelen van een proces met bijhorende installatie ten behoeve van de reductie van CO2-uitstoot in fabrieken. Middels algentechnologie zal de CO2 omgezet dienen te worden in bruikbare brandstof.

In plaats van het ondergronds opslaan van CO2 is de gedachte ontwikkeld om de CO2-uitstoot bij bedrijven af te vangen en met behulp van algen en fotosynthese de CO2 zal worden omgezet in koolstofketens met energetische waarde. Er wordt gezocht naar de meest 'optimale' algensoort en naar de meest optimale fotoreactor / installatie.
© 2010 Geurtz Group BV